💙 Kjære strikker/hekler! Er du ufør? Student? Eneforsørger? På sosial stønad, eller for andre grunner har en vanskeligstilt økonomi?


01.03.23

I dag gjorde jeg noe som i utgangspunktet svir litt i hjerterota, og det er å øke prisene på Garnbars sortiment. Alt av inntekter går rett til å utvide sortimentet og kvaliteten på produktene, så det positive her, er at det blir lettere å fylle på med nye og spennende garnkvaliteter, og tilby et bredere spekter av glade farger og bærekraftige fiber, til det som fortsatt er den lavere priskategorien på håndfarget garn.
Dette er også en sterk motivasjon til å bygge videre på gjenbrukskonseptet «Dyrbar», hvor gammelt restegarn gjøres om til håndfargede skatter til gunstige priser. Men, det skal ikke stoppe der.


Er du en kreativ sjel med et ønske om å handle mer bærekraftig, men har av hvilkensomhelst grunn en utsatt økonomi?
Jeg ønsker å tilby deg et avslag som forhåpentligvis gjør at din handleopplevelse hos garnbar blir mer tilgjengelig og prismessig overkommelig. Send meg mail eller melding på instagram, så skal du få 20% rabatt på det du ønsker å handle av fullprisvarer, no questions asked.


Jeg har full tillit til at de av dere som har anledning til betale fullpris for produktene sine, gjør det med bevissthet om at pengene deres går tilbake inn i å bygge opp Garnbar, slik at vi kan ekspandere og bli enda mer tilgjengelige for alle som driver med kreativt håndarbeid.  De som benytter seg av dette tilbudet gjør det for sine personlige, og helt gyldige grunner.
Det er kanskje ikke allverden, men jeg håper det kan være til hjelp for noen.

Ønsker alle en fantastisk første vårdag 💙
// Natalia

p.s gjelder ikke Dyrbar og Outlet, siden prisene der er allerede skrudd ned til bunns.